Altijd gratis verzending!
Gecertificeerd & getest
Vragen of advies? bel: 0638069059
vandaag besteld = morgen in huis!

Cohoso's wereld

Onze missie

Wij willen thuiskomen gewoonweg (h)eerlijk maken! Dat is onze missie.
De wereld moet namelijk veranderen en verduurzamen. Dat doen wij door de wereld van Home & Living te veranderen.

Wij willen consumenten een (h)eerlijk praktisch alternatief bieden om in thuis te komen. We zoeken naar de mooiste en meest duurzame materialen: zo maken wij producten van de allerhoogste kwaliteit.
(H)eerlijk voor u en (h)eerlijk voor de wereld!

Cohoso is een social enterprise. Dit houdt in dat we impact op de eerste plek zetten, maar wel een verdienmodel hebben: we hebben een missie!

Impact is ons doel, producten verkopen en geld is daarbij een middel.

Eerlijke producten

Al onze producten zijn 100% gemaakt opNederlandse bodem, samen met verantwoorde partners en leveranciers. Wij doennietmee aan wereldwijde handel met ontwikkelingslanden, onderbetaalde arbeiders of onnodig lange, milieubelastende logistieke processen.

Wij focussen op het bouwenvan een permanente collectie van betekenisvolle producten. Elk product van ons is een tijdloos voorbeeld van liefdevol vakmanschap, hoge kwaliteit én zorg voor mens, dier en milieu.

Continue streven wij naar nog mooiere en groenere producten. Elke dag weer een beetje beter. Wij vinden dat de huidige productieketens een te hoge belasting hebben op onze aarde. Wij zien het dan ook als onze verplichting om zorg te dragen voor de natuur, dier en mensen die voor ons werken binnen onze productieprocessen.

Wij hebben onze missie visueel vertaald naar een eigen concept met zichtbare einddoelen. Wij noemen dit model:Cohoso's lokale krachtplan. Dit concept vormt een belangrijk uitgangspunt voor ons handelen. Het concept helpt ons heel bewustna te denken over onze bijdrage: welke veranderingen willen wij nastreven en welke impact willen we bereiken?

Groene innovatie

Cohoso is voortdurend bezig om nieuwe, innovatieve en unieke oplossingen te bedenken binnen de Home & Living branche. Van Postvangers tot Nekkussens: wij zorgen voor een unieke beleving van jouw favoriete product.

De hoogste kwaliteit stoffen & afwerking verkrijgbaar op de Nederlandse markt. Alle producten hebben minimaal 1 jaar garantie en zijn verzekerd van een lange levensduur. Dat allemaal terwijl we focussen op sociaal maatschappelijke betrokkenheid & duurzaam ondernemerschap. Zo werken wij voor onze producten samen met lokale sociale werkplekken ter afwerking en verpakking.

Naast onze eigen productie zitten wij ook niet stil: wij willen namelijk de wereld veranderen! Elk product wat in Nederland wordt geproduceerd, bespaar enorme hoeveelheden CO2 uitstoot. Daar helpen wij maar wat graag aan mee. heeft u zelf een idee voor een nieuw product? Dan bent u ook aan het juiste adres! Neem contact met ons op, we bekijken de mogelijkheden en wellicht zorgen wij dat jouw droom werkelijkheid wordt!